Omgeving


Wij als mens willen graag weten in welke omgeving op aarde zich graag ophouden. En waarom ze nou juist voor deze plaatsen kiezen. Een eerste stap om dit te ontdekken is na te gaan wat de bewijzen zijn die we nu hebben dat buitenaards leven bestaat.

Een dubieuze schedel

In Mexico vond in 1930 een Amerikaans meisje twee skeletten. Één van de skeletten, de kleinste, leek van een kind te zijn maar het had zo`n groot en misvormd schedel dat het onmenselijk leek. Het meisje bewaarde de twee schedels en toen ze zestig jaar later overleed, bleven deze achter in de handen van Ray en Melanie Young. Melanie werkte als verpleegster met jonge kinderen en Ray was zo geïnteresseerd in ufo`s dat hij zich had aangesloten bij een ufoclub. Ze toonden de schedels in 1999 aan Lloyd Pye, die ze liet onderzoeken. Hieruit bleek dat de schedels 900 jaar oud waren en dat het een Indiaanse moeder en een kind met een waterhoofd betrof. Pye was het hier echter niet mee eens, hij dacht dat het misvormde schedel van een kruising tussen een alien en mens was. Een DN-test wees het tegendeel uit en het werd bevestigd dat het schedel aan een persoon toebehoorde die zowel een menselijke vader als moeder had. Hier liet Pye het echter niet bij zitten. Hij liet meerdere onderzoeken uitvoeren die andere resultaten gaven en is er nu zelfs van overtuigd dat de schedel van een geheel buitenaards wezen komt.

girl-by

Blonde haren

Peter Khoury had gedurende zijn jeugd al verschillende andere ervaringen met aliens, maar de meest markante was toch wel die van 23 juli 1992. Hij had net zijn vrouw naar de trein gebracht en ging naar bed omdat hij zich niet lekker voelde. Toen hij wakker schrok zag hij twee naakte vrouwen aan de rand van zijn bed zitten. Één van het leek Noord-Europees te zijn, terwijl de ander Aziatisch leek. Ze zeiden niets en de blonde vrouw dwong Khoury om de borst te nemen. Dit leidde ertoe dat hij in paniek een stukje afbeet, wat totaal geen effect leek te hebben op de vrouw. Hij kreeg er zelf wel een hoestbui van en toen hij bijkwam, was er geen teken van de vrouwen meer te bekennen. Hij wilde wat drinken vanwege zijn keel en moest daarna ook plassen, wat er veel pijn deed. Toen ontdekte hij twee haren onder zijn voorhuid. Omdat deze blond waren, moesten ze wel van de Noord-Europese vrouw zijn. Toen deze haren getest werden, wees uit dat ze DNA bevatten van het Lahu-volk, dat voornamelijk in Zuid-China en behoorlijk geïsoleerd leeft. Ervan uitgaande dat dit klopte, zouden de haren eigenlijk zwart moeten zijn. Latere DNA testen toonden echter aan dat er ook resten van Baskischsprekende personen in de haren zaten. Ook bleek de persoon waarvan de haren waren resistent voor AIDS vanwege de afwezigheid van een code voor de CCR5-receptor. Dit wijst er volgens verschillende wetenschappers op dat er voor het ontstaan van deze persoon gebruikgemaakt is van vergaande DNA-technieken, waar de mens nog niet van op de hoogte is. Deze technieken kunnen genen verwijderen, coderen tegen ongewenste eigenschappen en resistent maken tegen ziektes. De algemene conclusie luidt dat dit dan wel van buitenaardse wezens moet komen.