Promoties


paris

Wij hebben vaak leuke acties en promoties en die kun je op deze pagina terugvinden.

Als eerste hebben we momenteel een leuke actie lopen voor de kleintjes. Alle kinderen die een tekening van een alien inleveren bij aankomst, krijgen een gratis ijsje naar keuze. De actie is geldig voor alle kinderen tot 14 jaar. Kinderen die een alien in elkaar weten te knutselen, krijgen de eerste maaltijd van het verblijf gratis.

Ten tweede hebben we een actie voor de fervente alien spotters. Iedereen die een foto van zichzelf op één van de tien plekken ter wereld waar de meeste aliens gespot worden kan overleggen, krijgt een gratis upgrade naar een kamer met uitzicht op de velden. De top tien ter wereld bestaat uit:

  1. Area 51, Nevada, Verenigde Staten

Dit is zonder twijfel de meest populaire plaats ter wereld om aliens te spotten. Met een gebied dat wordt gebruikt voor onderzoek naar militaire vliegtuigen en wapens is er ruimte genoeg.

  1. Roswell, New Mexico, Verenigde Staten

Midden 1947 is er een soort vliegtuig gecrasht in de buurt van Roswell en sindsdien is er een grote geruchtenstroom op gang gekomen. Naar het schijnt was het geen vliegtuig maar een Ufo.

  1. Nazca Lines, Peru

De tekeningen die hier op de grond getekend zijn, zijn zo groot dat het onmogelijk met mensenhanden gemaakt kan zijn. Pas wanneer je in een vliegtuig of helikopter zit kun je ze goed zien. Ze moeten dus wel door aliens gemaakt zijn.

  1. San Clemente, Chili

The Ufo trail is een 40 km lange weg waaraan volgens velen Ufo`s te spotten zijn. Voordat deze weg werd omgedoopt tot Ufo trail, waren er al veel mensen die hier buitenaards leven gespot hadden. En waar rook is, is vuur.

  1. The M Triangle, Rusland

Dit is zoveel als de Russische Area 51, waar al vele Ufo`s zijn gespot.

  1. Warminster, Engeland

In het begin van de jaren `70 werden er in deze kleine plaats vreemde geluiden waargenomen. Toen onderzoekers erop uitgingen en Ufo`s spotten, was het hek van de dam en begon het een ware attractie te worden.

  1. Sochi, Rusland

Dit is een Ufo hotspot, omdat vele lokale bewoners claimen Ufo`s gezien te hebben.

  1. Broad Haven, Wales, Verenigd Koninkrijk

In de jaren `70 werden er in deze plaats Ufo`s gesignaleerd en sindsdien is het een favoriete bestemming voor ufospotters.

  1. Texas, Verenigde Staten

In 2008 werd er een bepaald object door vele mensen uit verschillende gebieden waargenomen. Algemeen wordt aangenomen dat het een Ufo is.

  1. Los Angeles en de Pacific Coast Highway, California, Verenigde Staten

Al sinds de tweede wereldoorlog worden hier regelmatig Ufo`s gespot. Een must go voor de echte ufospotter dus!

Naast deze promoties bieden wij graag iets extra`s aan aan iedere bezoeker die kan aantonen een echte alien of ufofanaat te zijn. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de e-mail contact opnemen.

Ook voor groepen en partijen hebben we speciale aanbiedingen, maar omdat deze variëren van groep tot groep is het raadzaam hiervoor contact op te nemen.